Hidden Liguria

Rural Style

Colours & Sound

Scents & Flavours

Giada Watermill ligger i centrum af Dolcedo, typisk landsby beliggende i hjertet af den italienske Riviera, beliggende i bakkerne i udkanten af ​​Val Prino.
Ankommer til Dolcedo du kan mærke den gamle stenbro af Knights of Malta (1292) og historiske bygninger, der vokser på bredden af ​​floden Prino, værd at fare vild i de smalle gader i den gamle bydel, den såkaldte "carruggi" at se sognekirken St. Thomas, samt unikke arkitektoniske detaljer i genren såsom indgangsparti og passager under husene.

Når du er på den liguriske kyst, det synes umuligt at hver veje, der klatrer op i de indre ankommer til landsbyer rige på historie og landskaber ukendte. Baglandet i Porto Maurizio, kaldet Val Prino, byder på mange overraskelser og fører til steder, hvor alt synes krystalliserede over tid. Med korte ture, kan du finde landsbyer, der er forblevet intakt, som Vasia, Prelà og samme Dolcedo, vidner om vilje af sine indbyggere til ikke at glemme deres historiske og kulturelle rødder.

Val Prino, baglandet til Imperia, er domineret af bakker dækket i olivenlunde og vinmarker. En sand invitation til at opdage den rige naturarv i Ligurien. Dalene er i virkeligheden en ekstraordinær række af landskaber, natur miljøer og kulturelle identiteter. Interiøret er en blanding af historie og charme med sine maleriske landsbyer, der dukker op fra havet af oliventræer, der omgiver dem, vi fremhæve Dolcedo, Valloria, det land, de 100 malede døre, Triora, byen hekse, men også de smukkeste landsbyer i Italien, såsom Dolceacqua og Cervo.

Liguriske køkken består af traditionelle retter fra regioneed er derfor både hav og land, i henhold til den naturlige forening af to sjæle, der adskiller den liguriske område: kysten og inde i landet. Særlig betydning for forberedelse af retterne er af ekstra jomfru olivenolie, den udsøgte sort Monocultivar "Taggiasca", samt vine, både røde og hvide, som Vermentino, Pigato e Rossese. De mange restauranter og gårde i området giver dig mulighed for at opdage denne delikatesse i vores region.

Discover more

Discover more

Discover more

Discover more


Le Perle di Giada sas
Strada Colla 103, 18100 Imperia (Italy)
info@villagiada.it - Tel +39.0183.75.77.88
Fax +39.0183.75.77.89 - P.iva 01425570080


  

HOMEPAGE

Placering Location - Hvor Er V
Meteo Web Cam

RESORT

Restaurant
Strande

LEJLIGHEDER

Udstyr
Typer

REGION

Udflugt
Olivenolie & Vin

OUTDOOR

Bike
Trekking-horsing

FAQ

Sadan Reach Usa