HOMEPAGE

    placering location - hvor er v

    meteo web cam

    RESORT

    restaurant

    strande

    LEJLIGHEDER

    udstyr

    typer

    REGION

    udflugt

    olivenolie & vin

    OUTDOOR

    bike

    trekking-horsing

    FAQ

    sadan reach usa

God mad og vin i Ligurien

WINE - RIVIERA LIGURE DI PONENTE

Dalene Imperia har en gammel tradition for vin og dens anvendelser. Det lokale køkken er fortrinsvis altid ledsages af en af ​​de vine i området, for at skabe en balanceret harmoni af aroma og smag.
Blandt de fineste vine i vores område omfatter Vermentino, lysegul farve med en smag af frisk frugt, Middelhavet krat og hyldeblomst. Det er til stede i 95% af vores dale.
Pigato kommer fra en drue dronninger Ligurien og det vokser i Imperia er dal, såsom Val d'Arroscia Ranzo, Borghetto og Aquila, den Nervia dalen og bakkerne tæt på Diano Marina. Det 'en fyldig hvid, og du kan genkende den ved en behagelig bitter smag, der minder os om den bitre mandel eller kernen af fersken.
Det er vigtigt at nævne Rossese di Dolceacqua, fra navnet på den middelalderlige højborg Doria. Det 'en frugtagtig rød, med fine antydninger af violer og bær med en let endelig behageligt bitter, sædvanligvis kraftig og velstruktureret med en svag garvesyre vene.
Endelig bemærker vi Ormeasco i typer 'superiore «,» passito «,» passito liquoroso', 'Sciac-tra «. Det 'en vin med en rubinrød farve, duften er temmelig vedholdende, vinøs og karakteristisk tør smag, behagelig, medium fyldig og med en karakteristisk bitterish blandet med noter af modne kirsebær, brombær og violet.

 

OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA - MONOCULTIVAR "TAGGIASCA"

Museo dell'Olivo (IM): Museet ligger i et af de vigtigste olivenolie dyrke og producere områder i Middelhavet, den vestlige liguriske riviera i den nordlige udkant af den region, hvor oliventræer trives.
Olivenlunde er rigeligt i den vestlige Riviera fra kysten til de inderste dale og de R03;R03;højeste højder, hvor træet kan blomstre, de indtager bogstaveligt hvert hjørne, hver plet jord, selv de mest utilgængelige, takket være de smalle rækkehuse strimler af jord bygget over århundreder langs siderne af bakkerne (Ligurien er 65% bjerge, 35% bakker). The Olive Tree Museum er åben hver dag, undtagen søndag, 9:00 til 12:30 middag og fra 3 til 6:30 PM. Entré er € 5,00.

olivenolie & vin

olivenolie & vin


Le Perle di Giada sas
Strada Colla 103, 18100 Imperia (Italy)
info@villagiada.it - Tel +39.0183.75.77.88
Fax +39.0183.75.77.89 - P.iva 01425570080


  

HOMEPAGE

Placering Location - Hvor Er V
Meteo Web Cam

RESORT

Restaurant
Strande

LEJLIGHEDER

Udstyr
Typer

REGION

Udflugt
Olivenolie & Vin

OUTDOOR

Bike
Trekking-horsing

FAQ

Sadan Reach Usa